×
Home Nieuws Livescore

Boscagli waarschijnlijk bij PSV, droomt nog van Brighton

Boscagli waarschijnlijk bij PSV, droomt nog van Brighton
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 13:32 uur

Het lijkt er sterk op dat Olivier Boscagli zijn toekomst bij PSV zal voortzetten, volgens berichtgeving van Voetbal International. De Franse verdediger heeft echter nog steeds interesse in een mogelijke overstap naar Brighton & Hove Albion. De kans dat Boscagli daadwerkelijk in Eindhoven blijft, lijkt aanzienlijk, maar de mogelijkheid van een transfer naar de Engelse club blijft nog steeds op tafel liggen.

Boscagli, die een belangrijke rol speelt in de verdediging van PSV, heeft de aandacht getrokken van Brighton & Hove Albion. De club uit de Premier League heeft interesse getoond in de diensten van de 24-jarige speler, die indruk heeft gemaakt met zijn prestaties in Nederland. Hoewel Boscagli graag de uitdaging in de Engelse competitie zou aangaan, lijkt het erop dat hij ook open staat voor een langer verblijf bij PSV.

De beslissing over de toekomst van Olivier Boscagli zal naar verwachting in de komende weken worden genomen. PSV zal er alles aan doen om de verdediger te behouden, terwijl Brighton & Hove Albion blijft hopen op een mogelijke transfer. Het belooft een spannende periode te worden voor Boscagli, die voor een belangrijke keuze staat in zijn voetbalcarrière. Volg de ontwikkelingen rondom de Franse speler om te zien waar zijn toekomst uiteindelijk zal liggen.