×
Home Nieuws Livescore

OGC Nice toont interesse in Memphis Depay

OGC Nice toont interesse in Memphis Depay
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 13:16 uur

Memphis Depay, de Nederlandse spits, staat in de belangstelling van OGC Nice, zo heeft de Franse krant L'Équipe gemeld. De Franse club heeft interesse getoond in de aanvaller, maar de kans dat Depay daadwerkelijk naar Nice zal vertrekken, lijkt klein te zijn.

Depay, die momenteel speelt voor Olympique Lyon in de Ligue 1, heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug en heeft daarmee de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. OGC Nice is een van de clubs die geïnteresseerd is in de diensten van de 27-jarige spits.

Hoewel Nice interesse heeft getoond, wordt de kans op een daadwerkelijke transfer als onwaarschijnlijk beschouwd. Depay heeft nog een doorlopend contract bij Olympique Lyon en het is de vraag of de Franse club bereid is om hem te laten gaan. Bovendien zijn er naar verluidt ook andere clubs die interesse hebben in de handtekening van de Nederlandse international.

Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Memphis Depay daadwerkelijk een transfer zal maken naar OGC Nice of een andere club die geïnteresseerd is in zijn diensten. Voor nu blijft het nog onzeker waar de toekomst van de spits zal liggen, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren.