×
Home Nieuws Livescore

Almere City strikt Welshman James Lawrence als verdediger

Almere City strikt Welshman James Lawrence als verdediger
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 13:08 uur

Almere City heeft haar defensie versterkt met de komst van de Welshman James Lawrence. De ervaren verdediger heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de club van trainer Hedwiges Maduro. Met deze aanwinst hoopt Almere City haar achterhoede te versterken en meer stabiliteit te creƫren in de verdediging.

James Lawrence staat bekend om zijn fysieke spel en zijn vermogen om de verdediging te organiseren. De 29-jarige verdediger heeft al de nodige ervaring opgedaan in verschillende competities en zal een belangrijke toevoeging zijn aan het team van Almere City. Trainer Maduro is verheugd met de komst van Lawrence en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.

Met de komst van James Lawrence hoopt Almere City zich verder te kunnen ontwikkelen en mee te strijden in de top van de competitie. De club heeft de ambitie om hogerop te komen en met spelers als Lawrence aan boord lijkt die doelstelling steeds realistischer te worden. Fans van Almere City kunnen zich verheugen op de samenwerking met deze nieuwe verdediger en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.