×
Home Nieuws Livescore

Hiddink: Noa Langs reactie na wissel onacceptabel

Hiddink: Noa Langs reactie na wissel onacceptabel
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 11:48 uur

Voormalig voetbaltrainer Guus Hiddink heeft kritiek geuit op de reactie van Noa Lang na zijn wissel tijdens de wedstrijd tussen Almere City en PSV. Hiddink is van mening dat iedereen recht heeft op een beetje 'gekheid', maar dat de reactie van de aanvaller te ver ging. De oud-trainer benadrukt het belang van respectvol gedrag, zowel op als buiten het veld.

Tijdens de uitzending van Goedemorgen Eredivisie op ESPN is geconcludeerd dat Noa Lang mogelijk nog steeds worstelt met zijn blessure-trauma. De linksbuiten lijkt moeite te hebben om volledig fit en mentaal sterk terug te keren op het veld. Dit kan invloed hebben op zijn prestaties en gedrag tijdens wedstrijden.

Het is belangrijk voor Noa Lang om de juiste begeleiding te krijgen om zowel fysiek als mentaal weer op zijn best te kunnen presteren. De druk en verwachtingen in de voetbalwereld kunnen zwaar wegen, vooral voor jonge spelers zoals Lang. Hopelijk kan hij de nodige ondersteuning krijgen om zijn talent optimaal te benutten en zijn gedrag op het veld te verbeteren.