×
Home Nieuws Livescore

Bosz prijst Benítez en Boscagli ondanks transferwens PSV.

Bosz prijst Benítez en Boscagli ondanks transferwens PSV.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 10:32 uur

Na de overtuigende 1-7 overwinning op Almere City heeft PSV-trainer Peter Bosz lovende woorden gesproken over Walter Benítez en Oliver Boscagli. Beide spelers hebben aangegeven de club te willen verlaten, Benítez heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Atlético Madrid en Boscagli lonkt naar Brighton & Hove Albion. Ondanks hun wens om te vertrekken, stonden beide heren wel aan de aftrap tijdens het duel in Almere.

Bosz prees de professionaliteit en toewijding van Benítez en Boscagli, ondanks de aanhoudende transfergeruchten rondom hun personen. De trainer benadrukte dat beide spelers zich volledig hebben ingezet voor het team en van onschatbare waarde waren tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Hun focus lag volledig op het behalen van de overwinning en dat was duidelijk zichtbaar op het veld.

Hoewel de toekomst van Benítez en Boscagli nog onzeker is, lijkt het erop dat hun vertrek bij PSV aanstaande is. De interesse van topclubs als Atlético Madrid en Brighton & Hove Albion toont aan dat zij gewaardeerde spelers zijn in de voetbalwereld. PSV zal hun vertrek betreuren, maar Bosz is ervan overtuigd dat de club in staat is om de nodige vervangers aan te trekken en het team te versterken voor de toekomst.