×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske looft Sparta-spits Lauritsen voor derby

Feyenoord-trainer Priske looft Sparta-spits Lauritsen voor derby
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 09:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft zijn bewondering uitgesproken voor Sparta Rotterdam-spits Tobias Lauritsen in aanloop naar de aankomende stadsderby tussen de twee clubs op zondag. Tijdens een persmoment voorafgaand aan de beladen ontmoeting werd Priske gevraagd of hij Lauritsen ziet als een potentiële opvolger van de vertrekkende Santiago Giménez bij Feyenoord.

Priske, die sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer van Feyenoord bekend staat om zijn scherpe analyses, prees de kwaliteiten van de Deense spits. "Tobias is een getalenteerde speler met veel potentieel. Zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor Sparta Rotterdam," aldus Priske.

De speculaties over een mogelijke overstap van Lauritsen naar Feyenoord werden verder aangewakkerd door de lovende woorden van Priske. Echter, de trainer benadrukte dat zijn focus momenteel volledig ligt op de komende derby en dat dergelijke beslissingen pas na het seizoen zullen worden overwogen. "Op dit moment is Tobias een speler van Sparta en respecteren we dat. Zondag zal hij echter onze tegenstander zijn en zullen we ons uiterste best doen om hem te neutraliseren," voegde Priske toe.

Met de spanning die stijgt voor de clash tussen Feyenoord en Sparta, belooft de strijd tussen Lauritsen en de verdediging van Feyenoord een van de hoogtepunten van de wedstrijd te worden. Voetbalfans kijken reikhalzend uit naar hoe deze confrontatie zich zal ontvouwen en of Lauritsen zijn stempel kan drukken tegen de grootmacht uit Rotterdam-Zuid.