×
Home Nieuws Livescore

PSV biedt 9 miljoen voor Zalewski van AS Roma

PSV biedt 9 miljoen voor Zalewski van AS Roma
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 08:48 uur

PSV heeft serieuze interesse getoond in de Poolse linksback Nicola Zalewski van AS Roma. Volgens de gerenommeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio heeft de Nederlandse club een bod van maar liefst negen miljoen euro uitgebracht om de verdediger naar Eindhoven te halen. Zalewski zelf staat open voor een mogelijke overstap en overweegt momenteel zijn opties.

De 21-jarige Zalewski, die momenteel onder contract staat bij AS Roma, heeft de aandacht getrokken van PSV vanwege zijn veelbelovende talent en sterke prestaties in de Serie A. De linksback wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Eredivisieclub, die op zoek is naar versterking in de verdediging.

Hoewel Zalewski nog in dubio is over zijn toekomst, lijkt de interesse van PSV hem zeker aan het denken te zetten. De Poolse international zou met een mogelijke transfer naar Nederland een nieuwe stap kunnen zetten in zijn carrière en zich verder kunnen ontwikkelen in een competitieve omgeving.

PSV hoopt met het bod van negen miljoen euro AS Roma te overtuigen om Zalewski deze zomer nog te laten vertrekken. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt gaande en het is afwachten of de transfer daadwerkelijk tot stand zal komen. Voor nu blijft het spannend of de talentvolle linksback binnenkort in het shirt van PSV te bewonderen zal zijn.