×
Home Nieuws Livescore

Alisson Becker onder de indruk van trainer Arne Slot

Alisson Becker onder de indruk van trainer Arne Slot
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 08:32 uur

Arne Slot maakt een sterke indruk als nieuwe trainer van Liverpool, zo blijkt uit de lovende woorden van Alisson Becker. De Braziliaanse doelman, die een cruciale rol speelt bij The Reds, heeft in een interview met The Times zijn waardering uitgesproken voor de aanpak van Slot. Becker vertelt openhartig over zijn kennismaking met de coach en de impact die deze heeft gehad op het team.

Tijdens het gesprek met The Times heeft Alisson Becker ook gesproken over de aanhoudende geruchten rondom een mogelijke transfer. De doelman blijft echter kalm en gefocust op zijn huidige club, Liverpool. Ondanks de speculaties blijft Becker vastberaden om zijn best te doen voor het team en zich te concentreren op het behalen van successen met de club.

De samenwerking tussen Arne Slot en Alisson Becker lijkt veelbelovend te zijn voor Liverpool. De doelman is onder de indruk van de tactische aanpak van de trainer en de manier waarop hij het team motiveert. Met Slot aan het roer lijkt Liverpool klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen en successen in het komende seizoen.