×
Home Nieuws Livescore

Richard Ledezma traint via YouTube om rechtsback te worden

Richard Ledezma traint via YouTube om rechtsback te worden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 07:48 uur

Jonge talentvolle voetballer Richard Ledezma heeft een onverwachte wending in zijn carrière doorgemaakt bij PSV. Door de recente transfers van Shurandy Sambo en Jordan Teze, is de middenvelder nu noodgedwongen om als rechtsback te spelen voor de Eindhovenaren. Een uitdaging die Ledezma met beide handen aangrijpt, en hij heeft een onconventionele manier gevonden om zich te ontwikkelen in zijn nieuwe positie: YouTube-filmpjes.

In plaats van traditionele trainingen en coaching, heeft Ledezma ervoor gekozen om zijn techniek en inzicht te verbeteren door het bestuderen van online video's. Met een schat aan informatie en tutorials tot zijn beschikking, hoopt de jonge speler zijn vaardigheden als rechtsachter snel naar een hoger niveau te tillen. Een gedurfde aanpak die laat zien hoe de moderne technologie een rol speelt in de ontwikkeling van talent in de sportwereld.

Hoewel de overstap naar een nieuwe positie wellicht onverwacht was voor Ledezma, lijkt hij vastberaden om het beste ervan te maken. Zijn flexibiliteit en vastberadenheid om zich aan te passen aan de behoeften van het team tonen zijn ware karakter als sportman. PSV-fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de progressie van Ledezma als rechtsback en hoe zijn onconventionele trainingsmethode zich zal vertalen op het veld.