×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Lech Poznan akkoord over Patrick Walemark

Feyenoord en Lech Poznan akkoord over Patrick Walemark
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 25 augustus 2024 07:32 uur

Feyenoord en Lech Poznan hebben overeenstemming bereikt over de tijdelijke transfer van Patrick Walemark, zo heeft 1908 gemeld. De Zweedse verdediger zal de Rotterdamse club verlaten om zijn geluk te beproeven bij de Poolse club. Het is echter nog niet bekend of er een optie tot koop is opgenomen in de deal.

Walemark, die in 2019 naar Feyenoord kwam, heeft niet altijd een vaste basisplaats kunnen veroveren in het eerste elftal. De 23-jarige verdediger hoopt met deze tijdelijke overgang meer speeltijd te krijgen en zich verder te ontwikkelen als voetballer. Lech Poznan, dat uitkomt in de Ekstraklasa, ziet in Walemark een welkome versterking voor de defensie.

De supporters van Feyenoord zullen de vertrekkende Walemark missen, maar begrijpen ook dat deze stap voor zijn carrière van belang kan zijn. De clubleiding van Feyenoord heeft laten weten dat zij de ontwikkelingen rondom de transfer op de voet zullen volgen en dat zij hopen dat Walemark zijn kwaliteiten kan laten zien bij Lech Poznan.