×
Home Nieuws Livescore

Danjuma schittert bij Villarreal: hoop op Oranje rentree

Danjuma schittert bij Villarreal: hoop op Oranje rentree
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 22:48 uur

Na een succesvolle terugkeer bij Villarreal, waar hij meteen twee doelpunten wist te maken, lijkt Arnaut Danjuma weer helemaal op dreef te zijn. De Nederlandse aanvaller heeft indruk gemaakt op zijn ploeggenoten en fans, en zijn prestaties bieden hoop voor een mogelijke terugkeer naar het Nederlands elftal. Voormalig Oranje-verdediger Khalid Boulahrouz is optimistisch over de kansen van Danjuma om weer in aanmerking te komen voor een plek in het nationale team.

Danjuma's snelle start in het nieuwe seizoen heeft de aandacht getrokken van de voetbalwereld. Met zijn scherpe afwerking en doelgerichtheid heeft hij laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Villarreal. Zijn terugkeer naar topvorm is een opsteker voor zowel de club als voor hemzelf, en het opent de deur naar nieuwe mogelijkheden, waaronder een eventuele terugkeer naar het Nederlands elftal.

Khalid Boulahrouz, die zelf jarenlang voor Oranje heeft gespeeld, gelooft dat Danjuma met zijn recente prestaties een sterke zaak maakt voor een plek in de selectie van bondscoach Louis van Gaal. De concurrentie in de voorhoede van het Nederlands elftal is hevig, maar met zijn doelpunten en vorm kan Danjuma zeker een waardevolle toevoeging zijn voor het team. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor zijn kansen op een terugkeer naar het internationale toneel.