×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong kalm over transferonrust PSV, verwacht versterkingen.

Luuk de Jong kalm over transferonrust PSV, verwacht versterkingen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 22:32 uur

Luuk de Jong toont zich onverstoorbaar te midden van de transferperikelen bij PSV. De ervaren spits, die afgelopen zaterdag doel trof tegen Almere City, blijft kalm onder de druk en heeft vertrouwen in de club. Ondanks de onrust op de transfermarkt is De Jong optimistisch over de toekomst van de Eindhovenaren en kijkt hij uit naar mogelijke versterkingen.

Na zijn doelpunt in het oefenduel tegen Almere City liet Luuk de Jong weten dat hij geen zorgen maakt over de huidige situatie bij PSV. De aanvaller, die een belangrijke schakel is in het team, gelooft dat de club snel met nieuwe aanwinsten zal komen om de selectie te versterken. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt De Jong de ploeg door deze periode van onzekerheid te loodsen en samen met zijn teamgenoten successen te behalen.

De Jong, die al jaren een van de sterkhouders is bij PSV, blijft gefocust op zijn eigen prestaties en op het teambelang. Ondanks de geruchten en speculaties rondom mogelijke transfers, blijft de spits zich volledig inzetten voor de club en is hij vastberaden om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid vormt Luuk de Jong een belangrijke steunpilaar voor PSV in deze turbulente tijden.