×
Home Nieuws Livescore

Rayo Vallecano dichtbij deal met James Rodríguez

Rayo Vallecano dichtbij deal met James Rodríguez
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 22:08 uur

Het Spaanse Rayo Vallecano staat op het punt om deze zomer een grote transfer te realiseren door James Rodríguez aan te trekken, zo meldt het bekende Spaanse sportmedium Marca. De aanvallende middenvelder, die eerder uitkwam voor clubs als Real Madrid en Everton, is momenteel transfervrij nadat hij zijn contract bij het Braziliaanse São Paulo heeft laten ontbinden.

Rodríguez, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelpunten, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Rayo Vallecano. Met zijn ervaring op het hoogste niveau van het voetbal, kan hij een belangrijke rol spelen in het streven van de club naar succes in zowel de nationale competitie als in Europese competities.

De mogelijke komst van Rodríguez naar Rayo Vallecano heeft de fans van de club al enthousiast gemaakt, aangezien hij wordt beschouwd als een speler die het verschil kan maken op het veld. De onderhandelingen tussen de club en de speler lijken in een vergevorderd stadium te zijn, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de transfer officieel wordt afgerond. Voetballiefhebbers zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Rodríguez in het shirt van Rayo Vallecano, en de impact die hij kan hebben op het team in het komende seizoen.