×
Home Nieuws Livescore

Al-Hilal helpt PSV met huurtransfer Renan Lodi

Al-Hilal helpt PSV met huurtransfer Renan Lodi
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 20:16 uur

PSV staat op het punt om een opmerkelijke transfer te realiseren met de Braziliaanse verdediger Renan Lodi. Al-Hilal, de club uit Saudi-Arabië waar Lodi momenteel onder contract staat, lijkt bereid te zijn om mee te werken aan een huurtransfer naar de Nederlandse club. Het nieuws is des te opvallender omdat Al-Hilal naar verluidt zelfs bereid is om een deel van het gigantische salaris van Lodi te blijven betalen om zijn vertrek mogelijk te maken.

De geruchten over de mogelijke overgang van Renan Lodi naar PSV hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. Volgens voetbalanalist Hans Kraay Jr. is Al-Hilal vastbesloten om de Braziliaanse verdediger te laten vertrekken en is het zelfs bereid financieel bij te dragen aan de deal. Dit zou een unieke situatie zijn waarbij de verkopende club een deel van het salaris van de speler blijft betalen om zijn vertrek te vergemakkelijken.

Renan Lodi, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, zou een welkome versterking zijn voor PSV. De Eindhovense club, die momenteel strijdt om de bovenste posities in de Eredivisie, kan met de komst van Lodi mogelijk een extra impuls geven aan hun jacht op succes. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of de transfer daadwerkelijk tot stand zal komen.