×
Home Nieuws Livescore

PSV overweegt FC Nordsjaelland-verdediger Adamo Nagalo als versterking

PSV overweegt FC Nordsjaelland-verdediger Adamo Nagalo als versterking
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 19:48 uur

Het lijkt erop dat PSV nog steeds interesse heeft in FC Nordsjaelland-verdediger Adamo Nagalo. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Eindhovenaren de 22-jarige speler als een mogelijke versterking zien voor hun defensie. Nagalo wordt beschouwd als een optie voor PSV, vooral als de club er niet in slaagt om Ko Itakura aan te trekken.

Adamo Nagalo, die momenteel actief is bij de Deense club FC Nordsjaelland, heeft de aandacht getrokken van PSV. De verdediger wordt beschouwd als een veelbelovend talent en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Eindhovenaren. PSV lijkt serieus te overwegen om Nagalo aan te trekken als versterking voor de verdediging.

Hoewel PSV nog steeds in de race is om Ko Itakura binnen te halen, lijkt Adamo Nagalo een realistische optie te zijn als de deal met de Japanse verdediger niet doorgaat. De Eindhovenaren worden naar verluidt steeds concreter in hun interesse voor Nagalo en zien hem als een topkandidaat om de defensie te versterken. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen in de komende periode.