×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona zonder Dani Olmo tegen Athletic Bilbao

FC Barcelona zonder Dani Olmo tegen Athletic Bilbao
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 18:32 uur

FC Barcelona zal het ook zaterdagavond moeten stellen zonder Dani Olmo in de thuiswedstrijd tegen Athletic Bilbao. De Spaanse club mist de aanvallende middenvelder, die bijna drie weken geleden voor een aanzienlijke som van zo'n zestig miljoen euro werd overgenomen van RB Leipzig. Helaas kan Olmo nog steeds niet worden ingeschreven voor officiële wedstrijden, waardoor hij niet beschikbaar is voor de komende confrontatie.

De afwezigheid van Dani Olmo is een tegenvaller voor FC Barcelona, aangezien de club hoge verwachtingen heeft van de talentvolle speler. Met zijn creativiteit en scorend vermogen zou Olmo een waardevolle toevoeging zijn aan het team. Het is dan ook teleurstellend dat zijn debuut voor de club wordt uitgesteld vanwege administratieve redenen.

Ondanks het gemis van Olmo zal Barcelona er alles aan doen om zaterdagavond een sterke prestatie neer te zetten tegen Athletic Bilbao. De Catalanen zullen moeten vertrouwen op andere spelers om het gat dat de Spanjaard achterlaat op te vullen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin Barcelona zal strijden om de drie punten, ook zonder hun nieuwe aanwinst in de gelederen.