×
Home Nieuws Livescore

Dick Advocaat in beraad over geheime buitenlandse klus

Dick Advocaat in beraad over geheime buitenlandse klus
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 22:00 uur

In een opmerkelijke onthulling tijdens een uitzending van het mysterieuze Veronica Offside, blijkt dat de gerenommeerde voetbalcoach Dick Advocaat een verleidelijk aanbod in overweging heeft. Hoewel Advocaat zelf in nevelen gehuld blijft, wordt er gesuggereerd dat er een 'zeer aantrekkelijke uitdaging' op hem wacht.

Toen de 75-jarige Advocaat bij Veronica Offside werd gevraagd naar zijn toekomstplannen, beweerde hij aanvankelijk geen telefoontjes van geïnteresseerde partijen te hebben ontvangen. Echter, columnist Hugo Borst en journalist Martijn Krabbendam hebben andere informatie. "Waarover mochten we vanavond niet praten?", begint Borst mysterieus, waarna Krabbendam hem aanvult. "Over Dick's mogelijke nieuwe klus. Misschien gaat het nog door, toch Dick?"

"Dick kan een buitengewoon interessante uitdaging aangaan, maar hij moet nog even thuis overleggen of het mogelijk is. Als ik precies zou onthullen waar het over gaat, zou het misschien niet doorgaan. Dat kunnen we niet riskeren. In ieder geval heeft het te maken met een land", vervolgt Krabbendam. "Ik heb geen idee waar jullie het over hebben", reageert Advocaat in eerste instantie, maar laat vervolgens voorzichtig doorschemeren dat er wel degelijk iets gaande is rondom hem.

Advocaat laat eerst nog ontvallen dat 'dit niet doorgaat', maar geeft later in de uitzending toch wat meer prijs. "Ik ben gefocust op de korte termijn. Volgens mij heeft deze uitdaging te maken met de weg naar een Wereldkampioenschap. Of Saudi-Arabië een optie voor mij zou zijn? Nee, natuurlijk niet."