×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag kritisch op verdediging United na late nederlaag

Ten Hag kritisch op verdediging United na late nederlaag
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 17:40 uur

Trainer Erik ten Hag uit kritiek op de defensie van Manchester United na de nederlaag tegen Brighton & Hove Albion. De oefenmeester was teleurgesteld nadat zijn team in de laatste minuten van de wedstrijd met 2-1 verloor. Hij benadrukte dat de tegendoelpunten voorkomen hadden kunnen worden als de verdediging beter had opgetreden. Ten Hag is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

De Nederlandse coach was duidelijk gefrustreerd over de manier waarop zijn team verdedigde tijdens het uitduel. Hij benadrukte het belang van een solide verdediging in het moderne voetbal en benadrukte dat er ruimte is voor verbetering. Ten Hag zal de komende trainingen gebruiken om zijn spelers te coachen en te werken aan defensieve tactieken om de stabiliteit achterin te versterken.

Manchester United zal nu moeten reageren op de kritiek van hun coach en zich voorbereiden op de volgende uitdaging. Ten Hag zal zijn team blijven motiveren en pushen om beter te presteren in de komende wedstrijden. De fans van de club zullen hopen dat de verdediging snel verbeteringen zal laten zien en dat Manchester United sterker zal terugkeren in de competitie.