×
Home Nieuws Livescore

Hoop op terugkeer Namli bij PEC Zwolle groeit

Hoop op terugkeer Namli bij PEC Zwolle groeit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 17:16 uur

Bij PEC Zwolle groeit de hoop op een mogelijke terugkeer van Younes Namli, meldt RTV Oost. De aanvallende middenvelder, die afgelopen seizoen zijn contract bij de club uit Zwolle zag aflopen, stond in de belangstelling van diverse clubs zoals Ajax, FC Utrecht en FC Twente. Ondanks zijn transfervrije status heeft Namli tot op heden nog geen nieuwe club gevonden.

De supporters van PEC Zwolle zullen met spanning afwachten of de getalenteerde linkspoot weer in het blauw-witte shirt van de club te bewonderen zal zijn. Namli wist tijdens zijn eerdere periode bij PEC Zwolle indruk te maken met zijn creativiteit en technische vaardigheden, waardoor zijn mogelijke terugkeer als een welkome versterking gezien wordt.

Hoewel de geruchten over interesse van andere clubs lange tijd de ronde deden, lijkt het erop dat Namli nog altijd beschikbaar is op de transfermarkt. De directie van PEC Zwolle zal ongetwijfeld achter de schermen druk bezig zijn met het verkennen van de mogelijkheden om de middenvelder opnieuw aan zich te binden. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het eventuele vervolg van Namli's carrière.