×
Home Nieuws Livescore

Manchester City draait wedstrijd om met Haaland-hattrick

Manchester City draait wedstrijd om met Haaland-hattrick
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 16:48 uur

Manchester City heeft zaterdagmiddag een spectaculaire comeback gemaakt tegen promovendus Ipswich Town. De ploeg van manager Pep Guardiola stond aanvankelijk op achterstand, maar wist binnen een tijdsbestek van slechts vier minuten maar liefst drie keer te scoren. De Belgische sterspeler Kevin De Bruyne en de ontketende Erling Haaland waren de doelpuntenmakers die de wedstrijd volledig deden kantelen.

Met deze snelle opeenvolging van doelpunten liet Manchester City zien over veerkracht en klasse te beschikken. De Bruyne en Haaland, die al snel uitgroeide tot een publiekslieveling bij de Engelse club, toonden hun kwaliteiten en scherpte voor het doel. De supporters in het Etihad Stadium werden getrakteerd op een waar spektakelstuk, waarbij de thuisploeg in korte tijd de wedstrijd volledig naar zich toe trok.

De overwinning op Ipswich Town zal ongetwijfeld voor veel positieve energie zorgen binnen de selectie van Manchester City. Met spelers als De Bruyne en Haaland in topvorm lijkt de ploeg klaar te zijn voor een succesvol seizoen. De fans kunnen zich verheugen op nog meer doelpunten en spektakel van deze talentvolle spelers in de komende wedstrijden.