×
Home Nieuws Livescore

Kluivert droomt van Ajax-comeback na succes bij Bournemouth

Kluivert droomt van Ajax-comeback na succes bij Bournemouth
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 16:40 uur

Justin Kluivert, de talentvolle Nederlandse voetballer, heeft zijn oog laten vallen op een mogelijke terugkeer naar Ajax. Na enkele uitdagende periodes in het buitenland lijkt Kluivert eindelijk zijn draai te hebben gevonden bij het Engelse Bournemouth. Ondanks zijn succes in de Premier League, koestert de aanvaller de wens om ooit weer in Amsterdam te spelen.

De 22-jarige Kluivert heeft een bewogen carrière achter de rug sinds zijn vertrek bij Ajax in 2018. Na een veelbelovende start bij AS Roma en later bij RB Leipzig, belandde hij uiteindelijk bij Bournemouth. Hier heeft hij zijn vorm hervonden en laat hij zien waarom hij ooit als een van de grootste talenten van Nederland werd beschouwd.

Hoewel Kluivert momenteel geniet van zijn tijd in Engeland, blijft de aantrekkingskracht van een terugkeer naar Ajax aanwezig. De club waar hij zijn professionele carrière begon, heeft altijd een speciale plek in zijn hart gehouden. Met zijn ervaring en ontwikkeling in het buitenland zou een terugkeer naar Amsterdam een interessante stap kunnen zijn voor zowel Kluivert als Ajax.