×
Home Nieuws Livescore

PSV-doelman Benítez ziet Atlético-transfer vervliegen voor Musso.

PSV-doelman Benítez ziet Atlético-transfer vervliegen voor Musso.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 16:08 uur

Het lijkt erop dat PSV-doelman Walter Benítez zijn droomtransfer naar Atlético Madrid kan vergeten. De Spaanse club heeft namelijk besloten om door te schakelen en een akkoord te naderen met Atalanta Bergamo voor de overgang van Juan Musso. Dit betekent dat Benítez niet langer bovenaan het verlanglijstje van Atlético staat en zijn toekomst elders zal moeten zoeken.

Voor Benítez zal dit nieuws ongetwijfeld een teleurstelling zijn, aangezien een transfer naar Atlético Madrid een grote stap voorwaarts in zijn carrière zou zijn geweest. De doelman van PSV zal nu moeten evalueren welke andere opties er voor hem zijn op de transfermarkt en waar hij zijn ambities en doelen kan nastreven.

Aan de andere kant betekent de mogelijke komst van Juan Musso naar Atlético Madrid een versterking voor de Spaanse club. De Argentijnse doelman heeft zijn kwaliteiten al bewezen bij Atalanta Bergamo en zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Diego Simeone. Het lijkt er dus op dat Atlético Madrid zich op korte termijn zal versterken met Musso, terwijl Benítez zijn zoektocht naar een nieuwe club zal moeten voortzetten.