×
Home Nieuws Livescore

De Rossi laat Karsdorp vallen bij AS Roma

De Rossi laat Karsdorp vallen bij AS Roma
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 15:48 uur

AS Roma-trainer Daniele De Rossi heeft aangekondigd dat Rick Karsdorp niet langer nodig is bij het team. Tijdens een persconferentie voorafgaand aan het Serie A-duel tussen AS Roma en Empoli gaf De Rossi aan dat hij zonder de Nederlandse verdediger verder zal gaan. Het bestuur van de club staat achter De Rossi's beslissing en steunt hem volledig in zijn keuze.

Karsdorp, die eerder dit seizoen nog een belangrijke rol speelde in het team, lijkt nu buiten de plannen van De Rossi te vallen. De Italiaanse coach heeft vertrouwen in andere spelers om de positie van Karsdorp op te vullen en is vastbesloten om zijn team naar succes te leiden zonder de Nederlandse verdediger.

De beslissing van De Rossi om Karsdorp aan de kant te schuiven zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de club en onder de fans. Het is afwachten hoe deze ontwikkeling invloed zal hebben op de prestaties van AS Roma in de komende wedstrijden en hoe Karsdorp zelf zal reageren op zijn buitensluiting uit het team.