×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow (26) maakt miljoenentransfer van Feyenoord naar Southampton

Justin Bijlow (26) maakt miljoenentransfer van Feyenoord naar Southampton
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 15:40 uur

Het lijkt erop dat Feyenoord doelman Justin Bijlow binnenkort zal zien vertrekken naar de Engelse Premier League. Naar verluidt heeft transferexpert Fabrizio Romano niet alleen, maar ook De Telegraaf bevestigd dat Bijlow op weg is naar Southampton. De 26-jarige keeper zal naar verluidt voor een bedrag van ongeveer acht miljoen euro de overstap maken van Rotterdam-Zuid naar de Engelse club.

Bijlow, die al geruime tijd wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende doelmannen in Nederland, lijkt nu de kans te krijgen om zijn talent te tonen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Southampton, ook wel bekend als 'The Saints', heeft blijkbaar vertrouwen in de kwaliteiten van de jonge doelman en is bereid een aanzienlijke som geld neer te tellen om hem aan hun selectie toe te voegen.

Voor Feyenoord betekent het vertrek van Bijlow een aderlating, aangezien hij een belangrijke speler was in het team. De club zal nu op zoek moeten naar een geschikte vervanger om het gat dat de doelman achterlaat op te vullen. Het is een uitdaging voor de Rotterdammers om een doelman van hetzelfde kaliber te vinden als Bijlow, die zowel in de Eredivisie als in internationale wedstrijden zijn kwaliteiten heeft laten zien.

De transfer van Bijlow naar Southampton markeert een nieuwe stap in zijn carrière en opent de deur naar een nieuw hoofdstuk in het buitenland. Het is een spannende ontwikkeling voor de doelman en voor de fans van zowel Feyenoord als Southampton, die nu kunnen uitkijken naar het debuut van Bijlow in de Engelse competitie.