×
Home Nieuws Livescore

Manchester United lijdt eerste puntenverlies tegen Brighton & Hove.

Manchester United lijdt eerste puntenverlies tegen Brighton & Hove.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 15:32 uur

Manchester United heeft in een teleurstellende vertoning zijn tweede Premier League-wedstrijd van het seizoen verloren. Het team van manager Erik ten Hag leed voor het eerst puntenverlies toen ze op bezoek waren bij Brighton & Hove Albion. De wedstrijd eindigde in een pijnlijke 2-1 nederlaag voor de rode duivels, die diep in blessuretijd het winnende doelpunt moesten incasseren.

Het was een zware avond voor Manchester United, die moeite had om hun stempel op de wedstrijd te drukken. Ondanks enkele kansen slaagden ze er niet in om hun tegenstanders onder druk te zetten en werden ze gestraft voor hun gebrek aan efficiëntie voor het doel. De late nederlaag zal zeker een bittere nasmaak achterlaten bij de spelers en fans van de club.

Manager Erik ten Hag zal ongetwijfeld de komende dagen hard werken om zijn team weer op de rails te krijgen na deze tegenslag. Met de hoge verwachtingen die altijd gepaard gaan met een club als Manchester United, zal de druk nu toenemen om snel te herstellen en terug te keren naar winnende vorm. De fans zullen hopen dat dit slechts een tijdelijke hapering is en dat de ploeg snel weer op koers zal komen in de competitie.