×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow op weg naar Southampton na akkoord

Justin Bijlow op weg naar Southampton na akkoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 15:08 uur

Feyenoord en Southampton hebben de handen ineengeslagen en zijn tot een overeenkomst gekomen betreffende de transfer van doelman Justin Bijlow. De talentvolle keeper, die in Rotterdam-Zuid op de reservebank belandde, staat op het punt om zijn carrière voort te zetten in Engeland. Volgens gerenommeerd transferexpert Fabrizio Romano is de deal nagenoeg rond en kan Bijlow binnenkort het vliegtuig naar Southampton pakken.

Na een periode van speculatie en onderhandelingen lijkt de transfer van Bijlow naar de Engelse club nu echt aanstaande te zijn. De 23-jarige doelman, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor Southampton. Met zijn ervaring bij Feyenoord en zijn potentieel om door te groeien, wordt Bijlow gezien als een veelbelovende toevoeging aan het team van de Engelse club.

De transfer van Bijlow markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Voor Feyenoord betekent het vertrek van de talentvolle doelman een verlies, maar de club gunt Bijlow de kans om zijn talent elders te laten zien. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld zijn vertrek betreuren, maar zullen hem ook steunen in zijn nieuwe avontuur bij Southampton.