×
Home Nieuws Livescore

Onderhandelingen tussen Ajax en AC Milan over Silvano Vos

Onderhandelingen tussen Ajax en AC Milan over Silvano Vos
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 14:16 uur

Ajax en AC Milan blijven in een impasse over de mogelijke transfer van Silvano Vos. Ondanks eerdere onderhandelingen hebben de twee clubs nog geen overeenstemming bereikt. De Nederlandse club en de Italiaanse grootmacht staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de voorwaarden van de deal.

Relevo, de zaakwaarnemer van Vos, heeft aangekondigd dat er cruciale gesprekken zullen plaatsvinden vanaf aankomende zondag. Deze gesprekken zullen bepalend zijn voor de toekomst van de veelbelovende middenvelder. De uitkomst van deze onderhandelingen zal bepalen of Vos daadwerkelijk de overstap zal maken naar AC Milan of dat hij zijn carrière bij Ajax zal voortzetten.

De transfersoap rondom Silvano Vos houdt zowel de fans als de voetbalwereld in spanning. Beide clubs zijn vastbesloten om hun standpunt niet te verzwakken en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om hun doelen te bereiken. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van de talentvolle middenvelder en het verloop van deze transferperiode. Voetbalfans zullen met ingehouden adem afwachten op het verlossende nieuws over de uitkomst van de aanstaande gesprekken.