×
Home Nieuws Livescore

De Boer: Fernandes beter op middenveld dan spits United.

De Boer: Fernandes beter op middenveld dan spits United.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 14:08 uur

Voormalig Oranje-bondscoach Frank de Boer heeft zijn mening gegeven over de positie van Bruno Fernandes bij Manchester United. De Boer noemt het 'zonde' dat huidige United-manager Erik ten Hag ervoor kiest om de Portugese sterspeler als spits in te zetten. Volgens De Boer zouden de kwaliteiten van Fernandes veel beter tot hun recht komen op het middenveld.

De Boer, die zelf als voetballer en trainer veel ervaring heeft opgedaan in het internationale voetbal, benadrukt het belang van het optimaal benutten van de kwaliteiten van spelers. Hij gelooft dat Fernandes zijn creativiteit, passing en scorend vermogen het beste kan laten zien wanneer hij op het middenveld opereert. De Boer is van mening dat Ten Hag meer uit de Portugese sterspeler kan halen door hem op zijn favoriete positie te laten spelen.

De discussie over de juiste positie van Bruno Fernandes zal ongetwijfeld voer zijn voor de fans en analisten van Manchester United. Met De Boer die zijn visie deelt, wordt de druk op Ten Hag mogelijk verhoogd om te overwegen of een andere positie voor Fernandes inderdaad beter zou zijn voor het team. Het is afwachten of deze opmerkingen invloed zullen hebben op de tactiek van Manchester United en de rol van Fernandes binnen het team.