×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong promoveert tot derde aanvoerder bij Barcelona.

Frenkie de Jong promoveert tot derde aanvoerder bij Barcelona.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 13:56 uur

In het huidige voetbalseizoen heeft Frenkie de Jong een nieuwe rol gekregen bij FC Barcelona. De Nederlandse middenvelder is gepromoveerd tot de derde aanvoerder van het team, nadat Sergi Roberto de club heeft verlaten. Deze verschuiving in de hiërarchie van het team markeert een belangrijk moment in de carrière van De Jong, die steeds meer verantwoordelijkheid krijgt binnen de Catalaanse club.

Met het vertrek van Sergi Roberto opent zich een nieuwe deur voor Frenkie de Jong, die al indruk heeft gemaakt met zijn spel en leiderschap op het veld. Als derde aanvoerder zal De Jong een cruciale rol spelen in het motiveren en sturen van zijn teamgenoten, zowel op als buiten het veld. Zijn opkomst in de pikorde van FC Barcelona weerspiegelt zijn groei als speler en zijn vermogen om te gedijen onder druk.

De Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, wordt nu gezien als een van de sleutelfiguren van FC Barcelona. Zijn benoeming tot derde aanvoerder is een erkenning van zijn toewijding en toewijding aan de club, en een teken van het vertrouwen dat de coach en zijn medespelers in hem hebben. Met De Jong als aanvoerder hoopt Barcelona op een succesvol seizoen vol met overwinningen en glansrijke prestaties.