×
Home Nieuws Livescore

PSV's Stewart versnelt interesse in Itakura bij Mönchengladbach-Leverkusen.

PSV's Stewart versnelt interesse in Itakura bij Mönchengladbach-Leverkusen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 13:48 uur

Technisch directeur Earnest Stewart van PSV heeft de interesse in de Japanse verdediger Ko Itakura naar een hogere versnelling geschakeld. Dit werd duidelijk toen Stewart afgelopen vrijdag aanwezig was bij de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen, waar Itakura in actie kwam. De 24-jarige verdediger staat momenteel onder contract bij het Duitse FC Groningen en heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie.

Stewart, die bekend staat om zijn scherpe oog voor talent, was naar verluidt zeer geïnteresseerd in de prestaties van Itakura tijdens de wedstrijd. De technisch directeur van PSV ziet in de Japanse international een potentiële versterking voor de defensie van de Eindhovense club. Met zijn snelheid, tactisch inzicht en goede positionering zou Itakura een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het team van trainer Roger Schmidt.

De aanwezigheid van Stewart bij de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen wijst erop dat PSV serieus werk maakt van de mogelijke transfer van Itakura. De verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een betrouwbare kracht in de Nederlandse competitie en lijkt klaar voor de stap naar een grotere club. PSV hoopt met de komst van Itakura de defensie verder te versterken en zo mee te kunnen strijden om de prijzen in zowel de Eredivisie als in Europa.