×
Home Nieuws Livescore

Napoli faalt in poging tot aantrekken McTominay van United

Napoli faalt in poging tot aantrekken McTominay van United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 12:32 uur

Napoli heeft recentelijk een serieuze poging ondernomen om de Schotse middenvelder Scott McTominay weg te lokken bij Manchester United, volgens gerenommeerd transferexpert Fabrizio Romano. De Italiaanse Serie A-club heeft naar verluidt een bod van 25 miljoen euro uitgebracht op de speler van Old Trafford, maar dit bleek niet voldoende om The Red Devils te overtuigen.

McTominay, die bekend staat om zijn fysieke spel en leiderschap op het veld, heeft de afgelopen seizoenen een belangrijke rol gespeeld in het team van Manchester United. Zijn sterke optredens hebben de interesse gewekt van verschillende clubs in Europa, waaronder Napoli, die hem graag aan hun selectie zouden toevoegen.

Ondanks het aanzienlijke bod van Napoli, lijkt het erop dat Manchester United niet van plan is om McTominay te laten gaan. De club ziet de 24-jarige Schot als een essentieel onderdeel van hun plannen voor de toekomst en is vastbesloten om hem te behouden, zelfs in het licht van toenemende interesse van andere clubs.

Het is nog onduidelijk hoe McTominay zelf staat tegenover een mogelijke transfer naar Napoli, aangezien hij zich momenteel richt op zijn prestaties bij Manchester United. Met het nieuwe seizoen in aantocht zal de toekomst van de getalenteerde middenvelder ongetwijfeld onderwerp van gesprek blijven in de voetbalwereld.