×
Home Nieuws Livescore

Klopp vol lof over Slot als opvolger bij Liverpool.

Klopp vol lof over Slot als opvolger bij Liverpool.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 10:32 uur

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft opnieuw zijn steun uitgesproken voor Arne Slot, de voormalige trainer van Feyenoord die onlangs werd aangesteld als assistent bij de Engelse club. In een interview met ESPN benadrukte Klopp dat hij gelooft dat Slot een fantastische aanwinst is voor het team. Klopp prees de kwaliteiten van Slot en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan de technische staf van Liverpool.

De Duitse coach is vol lof over de ervaring en expertise die Arne Slot met zich meebrengt, en gelooft dat hij perfect past binnen de filosofie van de club. Klopp benadrukte dat hij vertrouwen heeft in de visie en werkwijze van Slot, en kijkt ernaar uit om samen te werken aan het succes van Liverpool. De samenwerking tussen Klopp en Slot belooft dan ook veel goeds voor de toekomst van de club.

Met de aanstelling van Arne Slot als assistent-trainer lijkt Liverpool een slimme zet te hebben gedaan. Klopp's vertrouwen in Slot geeft aan dat de club gelooft in zijn capaciteiten en potentieel. De komst van Slot kan een frisse wind betekenen voor Liverpool en nieuwe inzichten brengen binnen de technische staf. Klopp en Slot lijken klaar te zijn om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst voor de club.