×
Home Nieuws Livescore

Kieft: Topsalarissen Ajax zorgen voor financiële problemen

Kieft: Topsalarissen Ajax zorgen voor financiële problemen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 10:16 uur

In Amsterdam zorgt de hoogte van de topsalarissen bij Ajax voor de nodige kopzorgen bij Alex Kroes en zijn medebestuurders. Voormalig voetballer Wim Kieft heeft zich uitgesproken over de kwestie en wijst niet alleen Sven Mislintat, maar ook technisch directeur Marc Overmars aan als medeverantwoordelijken voor de huidige financiële situatie van de club.

Kieft benadrukt dat de exorbitante salarissen van de spelers een zware last vormen voor de club, die momenteel worstelt met financiële uitdagingen. De voormalige spits is van mening dat er binnen Ajax te veel geld wordt uitgegeven aan salarissen, wat ten koste gaat van de financiële stabiliteit en toekomstige investeringen.

Met de kritiek van Kieft wordt de druk op Overmars en de rest van het bestuur van Ajax verder opgevoerd. De voormalige topspeler roept op tot een heroverweging van het salarisbeleid en benadrukt het belang van een gezonde financiële huishouding voor de club. Het is duidelijk dat de discussie over de topsalarissen bij Ajax nog lang niet ten einde is en dat er actie nodig is om de financiële positie van de club te versterken.