×
Home Nieuws Livescore

Nick Olij ambieert overstap naar Feyenoord als Bijlow vertrekt.

Nick Olij ambieert overstap naar Feyenoord als Bijlow vertrekt.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 09:08 uur

Doelman Nick Olij van Sparta Rotterdam heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop in zijn carrière. In een interview met RTV Rijnmond heeft de talentvolle keeper laten weten dat hij graag een nieuwe uitdaging aan zou gaan. Olij wordt momenteel in verband gebracht met Feyenoord, waar hij mogelijk de vertrekkende Justin Bijlow zou kunnen opvolgen.

De 25-jarige Olij heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens onder de lat bij Sparta en heeft daarmee de interesse gewekt van verschillende topclubs. Zijn ambitie om op een hoger niveau te spelen is duidelijk en een overstap naar Feyenoord zou voor hem een mooie stap voorwaarts kunnen zijn.

Feyenoord, dat zich aan het voorbereiden is op het mogelijke vertrek van eerste doelman Bijlow, ziet in Olij een potentiële versterking voor het team. De Rotterdamse club zou al gesprekken voeren met Sparta over een eventuele transfer van de talentvolle doelman.

Het is nog niet bekend of en wanneer de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar Olij blijft vastberaden en gemotiveerd om zijn droom van een stap hogerop te verwezenlijken. De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van de doelman en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar Feyenoord.