×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord vraagt 'slechts' 20 miljoen voor Geertruida

Feyenoord vraagt 'slechts' 20 miljoen voor Geertruida
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2024 08:08 uur

Feyenoord heeft volgens De Telegraaf aangegeven dat zij slechts twintig miljoen euro vragen voor de talentvolle verdediger Lutsharel Geertruida, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van ESPN. De Rotterdamse club lijkt daarmee een duidelijk standpunt in te nemen over de mogelijke transfer van de jonge speler.

Aston Villa, de Engelse club die al geruime tijd interesse toont in Geertruida, blijft echter zeer gecharmeerd van de verdediger. De Premier League-club ziet in de 20-jarige Nederlander een waardevolle aanwinst voor hun team en lijkt vastberaden om hem naar Engeland te halen.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Aston Villa beloven dan ook spannend te worden, aangezien de clubs het nog niet eens lijken te zijn over de transferprijs van Geertruida. Met Feyenoord die vasthoudt aan een bedrag van twintig miljoen euro en Aston Villa die de verdediger hoog op hun verlanglijstje heeft staan, lijkt een compromis nog ver weg.

Geertruida zelf zal ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom zijn mogelijke transfer. De jonge talentvolle speler heeft zich de afgelopen seizoenen bij Feyenoord in de kijker gespeeld en lijkt klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontvouwen en of Aston Villa bereid is om aan de vraagprijs van Feyenoord te voldoen voor Geertruida.