×
Home Nieuws Livescore

Romelu Lukaku maakt definitieve overstap naar Napoli

Romelu Lukaku maakt definitieve overstap naar Napoli
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 23:16 uur

De Belgische spits Romelu Lukaku heeft besloten om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij Napoli. Het nieuws werd aangekondigd door de bekende transferexpert Fabrizio Romano, die zijn kenmerkende 'here we go' tweette om de transfer te bevestigen. De overgang van Lukaku naar de Italiaanse club gaat gepaard met een aanzienlijke som geld, waarbij tientallen miljoenen euro's gemoeid zijn.

Na een succesvolle periode bij Internazionale, waar Lukaku een belangrijke speler was en hielp bij het behalen van de Serie A-titel, kiest de spits nu voor een nieuw avontuur in de Serie A. Napoli, onder leiding van coach Luciano Spalletti, hoopt met de komst van Lukaku hun aanval te versterken en mee te strijden om de topplaatsen in de competitie.

De transfer van Lukaku naar Napoli markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans over de hele wereld. Met zijn doelgerichtheid en fysieke kracht zal Lukaku een waardevolle toevoeging zijn voor Napoli en een speler om in de gaten te houden in het komende seizoen.