×
Home Nieuws Livescore

PSV jaagt op topkandidaat Renan Lodi voor huurdeal

PSV jaagt op topkandidaat Renan Lodi voor huurdeal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 21:48 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op de Braziliaanse linksback Renan Lodi, zo melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren beschouwen Lodi als een van hun topkandidaten en streven ernaar om hem nog voor het sluiten van de transfermarkt over te nemen van Al Hilal. De club hoopt een huurovereenkomst te kunnen sluiten om de verdediger aan hun selectie toe te voegen.

Renan Lodi, die momenteel speelt voor Al Hilal, heeft de aandacht getrokken van PSV vanwege zijn indrukwekkende prestaties als linksback. De Braziliaan wordt gezien als een versterking voor de defensie van de Eindhovenaren en zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Roger Schmidt. PSV is vastbesloten om de deal rond te krijgen en Lodi naar de Eredivisie te halen.

De onderhandelingen tussen PSV en Al Hilal zijn naar verluidt in volle gang, waarbij de clubs proberen tot een overeenkomst te komen over de transfer van Renan Lodi. De Eindhovenaren hopen dat zij de linksback kunnen overtuigen om voor hen te komen spelen en zijn talenten in de Nederlandse competitie te laten zien. PSV-fans kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Lodi en hopen dat hij snel zijn opwachting zal maken in het Philips Stadion.