×
Home Nieuws Livescore

Bart van Rooij tekent vierjarig contract bij FC Twente

Bart van Rooij tekent vierjarig contract bij FC Twente
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 21:32 uur

Vrijdagavond was een memorabele avond voor Bart van Rooij, aangezien hij officieel werd verwelkomd als de nieuwste aanwinst van FC Twente. De 23-jarige rechtervleugelverdediger maakt de overstap van NEC naar Enschede en zette daar zijn handtekening onder een lucratief contract dat hem voor de komende vier seizoenen aan de club verbindt.

Met zijn indrukwekkende vaardigheden en ervaring op het veld, wordt Van Rooij gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van FC Twente. De clubleiding is verheugd met de komst van de talentvolle verdediger en heeft hoge verwachtingen van zijn bijdrage aan het succes van het team in de nabije toekomst.

Van Rooij zelf is enthousiast over de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat bij FC Twente. Hij kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en zijn steentje bij te dragen aan de sportieve ambities van de club. De fans kunnen niet wachten om de rechtervleugelverdediger in actie te zien en hem te ondersteunen tijdens zijn avontuur bij FC Twente.