×
Home Nieuws Livescore

Anwar El Ghazi doneert fors bedrag aan kinderen Gaza.

Anwar El Ghazi doneert fors bedrag aan kinderen Gaza.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 20:32 uur

Voormalig FSV Mainz-speler Anwar El Ghazi heeft een groot gebaar gemaakt door een aanzienlijk deel van de 1,7 miljoen euro die hij onlangs met terugwerkende kracht van de club ontving, te doneren aan kinderen in Gaza. De aanvaller, die eerder deze zomer een rechtszaak tegen zijn oude club won, deelde dit nobele gebaar via zijn sociale media.

El Ghazi, die momenteel actief is bij Aston Villa in de Engelse Premier League, toonde zijn betrokkenheid bij de situatie in Gaza door een substantieel bedrag te schenken aan kinderen die daar te maken hebben met moeilijke omstandigheden. Zijn vrijgevigheid en solidariteit met de minder bedeelden tonen aan dat hij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een verschil wil maken.

De donatie van El Ghazi aan de kinderen in Gaza is een hartverwarmend gebaar dat laat zien dat hij zijn succes en welvaart wil delen met degenen die het het meest nodig hebben. Zijn actie heeft lof en waardering geoogst van fans en volgers over de hele wereld, die zijn edelmoedigheid prijzen en hem aanmoedigen om door te gaan met het ondersteunen van goede doelen.

De gulle daad van Anwar El Ghazi benadrukt niet alleen zijn vrijgevigheid, maar ook zijn betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties en zijn verlangen om een positieve impact te hebben op de wereld om hem heen. Zijn voorbeeld inspireert anderen om ook bij te dragen aan het welzijn van de samenleving en laat zien dat sporters een krachtig platform hebben om positieve verandering teweeg te brengen.