×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske rekent op debuut Mitchell dit weekend

Feyenoord-trainer Priske rekent op debuut Mitchell dit weekend
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 19:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske kijkt reikhalzend uit naar het aankomende weekend in de hoop dat hij kan rekenen op de inzet van nieuwkomer Jeyland Mitchell. De jonge verdediger wordt binnen de club beschouwd als een veelbelovend talent op defensief gebied, maar tot op heden heeft hij nog geen officiële wedstrijd voor de Rotterdammers gespeeld.

Mitchell, die onlangs de overstap maakte naar Feyenoord, heeft indruk gemaakt tijdens trainingen en oefenwedstrijden. Zijn aanwezigheid in het team zou een welkome toevoeging zijn voor Priske, die op zoek is naar versterking in de verdediging. Met zijn snelheid, tactisch inzicht en fysieke kracht kan Mitchell een belangrijke rol gaan spelen in de defensieve linie van de Rotterdamse club.

Hoewel Mitchell nog geen officiële speelminuten heeft gemaakt voor Feyenoord, is de verwachting hooggespannen rondom zijn debuut. De supporters hopen dat de jonge verdediger zijn talent kan laten zien en een positieve bijdrage kan leveren aan het team. Priske zal nauwlettend in de gaten houden hoe Mitchell zich ontwikkelt en of hij klaar is om zijn eerste stappen te zetten in het shirt van Feyenoord.