×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil Ahmetcan Kaplan behouden, maar vertrek niet uitgesloten.

Ajax wil Ahmetcan Kaplan behouden, maar vertrek niet uitgesloten.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 19:16 uur

Ajax heeft mogelijk goed nieuws voor Ahmetcan Kaplan, zo meldt clubwatcher Mike Verweij. De Turkse speler hoeft niet noodzakelijk te vertrekken bij de Amsterdamse club. Volgens Verweij wordt Kaplan gezien als 'een hele goede speler' door de Amsterdammers. Echter, Ajax hanteert het beleid dat bij een aantrekkelijk bod iedere speler de club mag verlaten.

Kaplan, die zijn talent al heeft laten zien op het veld, lijkt dus nog steeds een toekomst te hebben bij Ajax. De club waardeert zijn kwaliteiten en potentieel, wat kan betekenen dat hij een belangrijke rol kan blijven spelen in het team. Desondanks blijft de mogelijkheid van een transfer openstaan, mocht er een interessant bod binnenkomen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. Met Kaplan als gewaardeerde speler in het team, kan Ajax mogelijk nog sterker worden. Het is echter afwachten of er daadwerkelijk concrete interesse zal komen voor de Turkse speler en of hij uiteindelijk toch de club zal verlaten.