×
Home Nieuws Livescore

Ferdi Kadioglu naar Brighton voor 30 miljoen euro

Ferdi Kadioglu naar Brighton voor 30 miljoen euro
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 18:32 uur

Jonge Nederlandse voetballer Ferdi Kadioglu heeft een grote stap gezet in zijn carrière door een transfer naar Brighton & Hove Albion te maken. Volgens de bekende transferexpert Fabrizio Romano heeft de Premier League-club een bedrag van ongeveer dertig miljoen euro overgemaakt aan Fenerbahçe om de talentvolle linksback binnen te halen.

De overgang van Kadioglu naar Brighton & Hove Albion markeert een belangrijk moment in zijn loopbaan, aangezien hij nu de kans krijgt om zijn vaardigheden op het hoogste niveau van het Engelse voetbal te laten zien. Met zijn technische kwaliteiten en snelheid op de flanken, belooft de jonge Nederlander een waardevolle toevoeging te zijn aan het team van manager Graham Potter.

De transfer van Kadioglu naar de Premier League is ook een opmerkelijke ontwikkeling voor Fenerbahçe, aangezien de Turkse club een aanzienlijk bedrag ontvangt voor de verkoop van de getalenteerde speler. De supporters van Brighton & Hove Albion kunnen zich verheugen op de komst van Kadioglu en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes in het komende seizoen.