×
Home Nieuws Livescore

Ibrahim Osman mist stadsderby Feyenoord-Sparta door werkvergunning

Ibrahim Osman mist stadsderby Feyenoord-Sparta door werkvergunning
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 17:16 uur

Feyenoord zal het komend weekend in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam moeten stellen zonder Ibrahim Osman. De nieuwe aanwinst van de club mist de wedstrijd vanwege problemen met zijn werkvergunning. De Ghanese middenvelder heeft nog niet alle benodigde papieren op orde, waardoor hij niet speelgerechtigd is voor het duel tegen de stadsgenoot.

Osman, die deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, keek uit naar zijn debuut in de Rotterdamse derby. Echter, door de administratieve kwesties zal hij nog even geduld moeten hebben voordat hij zijn eerste minuten in het shirt van de club kan maken. De supporters zullen dus nog even moeten wachten om de nieuwkomer in actie te zien op het veld.

Trainer Arne Slot zal door het ontbreken van Osman zijn opstelling moeten aanpassen voor het belangrijke duel tegen Sparta. De coach zal op zoek moeten naar een alternatieve opstelling om het gemis van de middenvelder op te vangen. Desondanks zal Feyenoord er alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden en de stadsderby winnend af te sluiten, ook zonder de diensten van Ibrahim Osman.