×
Home Nieuws Livescore

Gündogan verlaat Barcelona na één seizoen vanwege financiële problemen.

Gündogan verlaat Barcelona na één seizoen vanwege financiële problemen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 16:32 uur

Na slechts één seizoen bij FC Barcelona neemt Ilkay Gündogan met spijt in het hart afscheid van de club. De middenvelder heeft besloten om te vertrekken vanwege de financiële problemen waar de Catalaanse club momenteel mee kampt. Gündogan heeft ervoor gekozen om elders zijn geluk te beproeven, ondanks dat hij graag langer bij Barcelona had willen blijven.

De Duitse international kwam vorig seizoen over van Manchester City en had gehoopt een belangrijke rol te spelen in het team van Ronald Koeman. Echter, door de aanhoudende financiële zorgen bij Barcelona is het voor Gündogan niet langer mogelijk om zijn toekomst aan de club te verbinden. De middenvelder heeft daarom besloten om zijn carrière elders voort te zetten.

Hoewel het vertrek van Gündogan een tegenvaller is voor Barcelona, opent het ook nieuwe mogelijkheden voor de middenvelder zelf. Verschillende clubs zullen ongetwijfeld interesse tonen in de diensten van de ervaren speler, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht. Het is nu aan Gündogan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn kwaliteiten te laten zien op een ander podium.