×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz verklaart mislopen Sepp van den Berg bij PSV

Peter Bosz verklaart mislopen Sepp van den Berg bij PSV
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 16:16 uur

Trainer Peter Bosz heeft tijdens de persconferentie van PSV voorafgaand aan het duel met Almere City onthuld waarom de Eindhovenaren er niet in slaagden om Sepp van den Berg binnen te halen. De coach legde uit dat de timing en omstandigheden niet gunstig waren voor de transfer van de talentvolle verdediger. Ondanks het mislopen van Van den Berg, blijft Bosz optimistisch over de toekomst van het team en heeft hij vertrouwen in de huidige spelersgroep.

Daarnaast liet Bosz doorschemeren dat PSV mogelijk nog een andere versterking zal aantrekken. De trainer gaf aan dat technisch directeur Earnest Stewart bezig is met het scouten van potentiële aanwinsten en dat er nog een 'andere goede speler' naar de club kan komen. De supporters van PSV kunnen dus hoopvol uitkijken naar eventuele verdere versterkingen voor het team.

Met het duel tegen Almere City in het vooruitzicht, benadrukte Bosz het belang van een goede voorbereiding en focus van zijn spelers. PSV staat voor een uitdagende wedstrijd en de trainer is vastbesloten om het maximale uit zijn team te halen. De fans kunnen rekenen op een gemotiveerd PSV dat er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen en zo de ambities voor het seizoen waar te maken.