×
Home Nieuws Livescore

Bosz onverschillig over interesse Napoli en PSG in Schouten.

Bosz onverschillig over interesse Napoli en PSG in Schouten.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 16:08 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Almere City laten weten dat de interesse van topclubs SSC Napoli en PSG in Jerdy Schouten hem niet van zijn stuk brengt. Bosz benadrukte dat hij zich volledig richt op de voorbereiding van zijn team en geen waarde hecht aan de transfergeruchten rondom de talentvolle speler.

Bosz gaf aan dat hij geen tijd heeft om alle speculaties over Schouten met zijn spelers te bespreken, aangezien zijn focus ligt op het behalen van goede resultaten in de competitie. De trainer benadrukte het belang van concentratie en teamspirit om succesvol te zijn in het voetbal en wil dat zijn spelers zich daarop blijven richten.

Ondanks de interesse van grote clubs uit het buitenland blijft Bosz vastberaden om zijn team te leiden naar overwinningen. Hij gelooft in de kwaliteiten van Schouten en de rest van de selectie en is vastbesloten om samen met hen te strijden voor de doelen van PSV dit seizoen. Bosz hoopt dat de spelers zich niet laten afleiden door transferperikelen en zich volledig inzetten voor de club.