×
Home Nieuws Livescore

Boscagli en Benitez worstelen met transfers, Bosz bezorgd

Boscagli en Benitez worstelen met transfers, Bosz bezorgd
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 15:56 uur

In de aanloop naar het aankomende duel van PSV tegen Almere City, lijken Olivier Boscagli en Walter Benitez te kampen met de druk van de transfergeruchten die om hen heen cirkelen. De onzekerheid over hun toekomst lijkt zijn tol te eisen op de spelers, wat ook niet onopgemerkt blijft bij trainer Peter Bosz. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel, werd Bosz geconfronteerd met de vraag of hij denkt dat het duo wel voldoende gefocust is op de taak die voor hen ligt.

Bosz, bekend om zijn directe aanpak, gaf aan dat hij zich bewust is van de situatie rondom Boscagli en Benitez. Hij benadrukte echter dat het cruciaal is voor de spelers om zich volledig te blijven inzetten voor het team, ongeacht de omstandigheden. De trainer sprak zijn vertrouwen uit in de mentale weerbaarheid van zijn spelers en benadrukte het belang van concentratie en toewijding in aanloop naar het duel.

Met de transferperikelen als extra uitdaging voor Boscagli en Benitez, zal het voor PSV een test zijn om te zien hoe de spelers omgaan met de druk en onzekerheid. Bosz zal er alles aan doen om zijn team voor te bereiden op de confrontatie met Almere City en hoopt dat de spelers zich kunnen afsluiten van de externe factoren en zich volledig kunnen focussen op het behalen van een positief resultaat.