×
Home Nieuws Livescore

Priske waarschuwt: 'Naïef te hopen op Gimenez blijven'.

Priske waarschuwt: 'Naïef te hopen op Gimenez blijven'.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 15:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft laten weten dat het 'heel naïef' zou zijn om te verwachten dat Santiago Gimenez nog lang bij de club zal blijven. De spits leek deze week op weg naar een transfer naar Nottingham Forest, maar die deal ging uiteindelijk niet door. Ondanks het mislopen van deze transfer, is het nog steeds onzeker of Gimenez op de lange termijn in Rotterdam zal blijven.

Priske benadrukte dat het in de voetbalwereld altijd lastig is om spelers voor langere tijd aan een club te binden, vooral wanneer er interesse is van andere clubs. De Deense trainer gaf aan dat Feyenoord zich bewust is van de situatie en dat ze zich moeten voorbereiden op verschillende scenario's met betrekking tot Gimenez.

De 22-jarige Argentijn kwam afgelopen zomer over van Club America en wist zich al snel in de basis te spelen bij Feyenoord. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van meerdere clubs, waardoor zijn toekomst bij de Rotterdamse club onzeker is geworden. Priske hoopt echter dat Gimenez zich blijft focussen op zijn spel en zijn ontwikkeling, ongeacht wat de toekomst brengt.