×
Home Nieuws Livescore

Cody Gakpo trots op Oranje ondanks zure nasmaak EK.

Cody Gakpo trots op Oranje ondanks zure nasmaak EK.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 15:24 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK, heeft Cody Gakpo een bittere nasmaak overgehouden aan het toernooi. Ondanks de pijnlijke exit is de jonge aanvaller van mening dat de selectie onder leiding van Ronald Koeman trots mag zijn op hun prestaties. Gakpo benadrukt dat weinigen Nederland überhaupt een plek in de halve finale hadden toegedicht.

De 22-jarige Gakpo, die zelf niet tot de EK-selectie behoorde, uitte zijn gevoelens over de prestaties van Oranje in een recent interview. Hij erkent dat de uitschakeling moeilijk te verteren is, maar prijst de inzet en het spel van het team gedurende het toernooi. Gakpo benadrukt dat de spelers alles hebben gegeven en dat ze met opgeheven hoofd het toernooi kunnen verlaten.

Hoewel de pijn van de uitschakeling nog vers is, kijkt Gakpo met optimisme naar de toekomst van het Nederlands elftal. Hij gelooft dat de ervaringen op het EK de spelers zullen helpen groeien en sterker terug te komen in de toekomstige toernooien. Gakpo is vastbesloten om zelf ook zijn uiterste best te doen om in de toekomst een belangrijke rol te spelen in het succes van Oranje.