×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid over toekomst Feyenoord-speler na transfergeruchten Premier League

Onzekerheid over toekomst Feyenoord-speler na transfergeruchten Premier League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 15:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske houdt de kaarten nog even tegen de borst wat betreft de toekomst van Santiago Gimenez bij de club. De Deense coach blijft voorzichtig en wil niet bevestigen of de Mexicaanse spits ook na de transferperiode nog in het shirt van Feyenoord te bewonderen zal zijn. Er gaan geruchten rond dat Gimenez in de belangstelling staat van clubs uit de Premier League, wat de speculaties over een mogelijke transfer voedt.

Ondanks de onzekerheid over zijn toekomst, is één ding zeker: Priske heeft alle vertrouwen in de motivatie van Gimenez. De Mexicaan heeft laten zien dat hij een gedreven speler is en zich volledig inzet voor het team. Zijn inzet en prestaties hebben hem in de schijnwerpers gezet en maken hem een gewilde speler op de transfermarkt.

De supporters van Feyenoord houden hun adem in en hopen dat Gimenez nog lang in De Kuip te bewonderen zal zijn. De spits heeft met zijn doelpunten en harde werk een plekje in de harten van de fans veroverd. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Feyenoord in staat zal zijn om Gimenez te behouden, of dat de lokroep van de Premier League te sterk zal blijken.